30 jaar Internationale DuivenMarkt Kassel

Ook dit jaar barsten de Beurshallen in Kassel weer uit hun voegen, want de dit jaar plaatsvindende Internationale DuivenMarkt is opnieuw compleet volgeboekt en internationaler dan ooit. Tal van nieuwe exposanten uit industrie en ook uit de hele wereld maken van de 30ste Internationale DuivenMarkt de meest Internationale DuivenMarkt sinds haar bestaan, zodat Kassel deze maand, in oktober 2019, des te meer centraal in de wereld van de postduiven staat.

En u, u bent van harte uitgenodigd om mee van de partij te zijn! Breng een bezoekje aan de zeer bijzondere

30ste Internationale DuivenMarkt in Kassel op 26 & 27 october 2019

met de “Champions League van de Postduiven” staat u een echt buitengewone veiling te wachten, livemuziek van de legendarische Bayern-Mafia bij ons Züchterfrühshoppen in onze Oktoberfeest-hal en veel meer!

Wij verheugen ons op een weerzien en tal van nieuwe gezichten.