2019 – 30e Internationale DuivenMarkt

In oktober van dit jaar is het reeds de 30ste verjaardag van de Internationale DuivenMarkt. De beursplanningen lopen op volle toeren en reeds nu kijken wij er ten zeerste naar uit dat het 30-jarig jubileum van de Internationale DuivenMarkt in Kassel uit haar voegen zal barsten. Laat dus niet na, als exposant op Europa’s grootste postduivententoonstelling van de partij te zijn en reserveer uw stand vandaag nog.
Graag adviseert onze mevrouw Schmitter u zeer individueel en helpt zij u bij de boeking van uw stand op de jaarbeurs.
Wij verheugen er ons ten zeerste op, onze postduifvrienden uit de hele wereld in oktober opnieuw in Kassel te mogen verwelkomen en houden u uiteraard met alle nieuwtjes over de dit jaar plaatsvindende Internationale DuivenMarkt op de hoogte.