Geachte postduifvrienden,

het yaar loopt alweer ten einde en het was voor velen van ons geen makkelijk jaar. Het gemis heeft ons laten beseffen wat echt belangrijk is: vrienden, familie, gezondheid – en precies dat wensen wij u toe in deze kerstperiode die nog niet voor iedereen prettig is, maar dat wel zou moeeten zijn.

Samen kijken wij hoopvol naar de toekomst en zoals het afgelopen jaar duidelijk is geworden: zelfs al zien we de weg nog niet, hij is er wel en we zullen hem samen bewandelen, zoals we dat altijd hebben gedaan. De postduivengemeenschap is niet alleen een groep enthousiastelingen me dezelfde passie, ze wordt vooral gekenmerkt door vriendschap en verbondenheid.

Wij wensen u, uw familie en vrienden van harte een prettig kerstfeest, de mogelijkheid om te genieten van het moment en een gezond en vrolijk nieuw jaar 2022.

Irma Kreutzfeldt