Veiling 2018

Ook dit jaar zal een absoluut uitzonderlijke veiling op zaterdag, 27.10.2018, de beurs als een hoogtepunt
afronden. Deze veiling is ontworpen onder de slogan “Made in Germany” – veiling van kinderen en broers en zussen van de op dit moment beste duiven in Duitsland. Door de veiling, zoals vorig jaar op de record veiling, de erkende en deskundige veilingmeester Gerald Mack. Gerald is ook al jaren succesvol op de DBA te veilen. Met zijn internationaal bekende veilingsportaal Amazing-Wings cultiveert hij contacten met duivenliefhebbers over de hele wereld.
Hij wordt ondersteund door Christian Feldotto, christian-feldotto@t-online.de, tel. +49-2382-65041; Contact met Gerald Mack: sgmack@freenet.de, tel. +49-9681-2666. Informatie over de veiling Kassel op de internetportalen
www.amazing-wings.com en www.duivenmarkt-kassel.com.